image-slide2
Dešavanja

Portfolio review sa Harvijem Bundom

Petak, 04.08.2017 u 18h

Eipix Academy u petak, 4. avgusta od 18 časova  organizuje portfolio review sa Harvijem Bundom u prostorijama kompanije Eipix Entertainment u Beogradu.

Portfolio review koncept podrazumeva pregledanje radova i diskutovanje o njima, a događaj je namenjen kako onima koji tek ulaze u industriju digitalne ilustracije, tako i iskusnim digitalnim umetnicima. Posetioci događaja će imati priliku da upoznaju Harvija Bundu, Corel Painter mastera, digitalnog ilustratora i strip crtača sa višedecenijskim iskustvom u kompanijama kao što su Marvel Heroclix, Mattel, Lucasfilm i Eipix Entertainment. Osim toga, Harvi se aktivno bavi edukacijom, a trenutno vodi kurs Dizajn karaktera u okviru Eipix Academy programa.

Harvi će pogledati radove posetilaca i kroz kritike, savete i ukazivanje na standarde kreativne industrije pokušaće da pomogne mladim digitalnim umetnicima da razviju svoj talenat, unaprede veštine, ali i prezentaciju svojih radova budućim poslodavcima. Osim toga, portfolio review je i jedinstvena prilika za otkrivanje talenata i ostvarivanje profesionalnih kontakata.  U slučaju da nemaju pripremljen portfolio, posetioci radove mogu doneti u bilo kom obliku.

Događaj će biti održan na engleskom jeziku.
Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne. Prijavite se slanjem imena, prezimena i broja telefona na info@eipixacademy.com.

Nakon više od decenije aktivnog bavljenja razvojem video-igara i preko 60 uspešnih projekata, sa preko 150 digitalnih umetnika u timu, Eipix Entertainment odlučio je da, kroz Eipix Academy, stečeno znanje, veštine i iskustvo podeli sa onima koje vodi radoznalost, istraživački duh i strast ka učenju i samounapređivanju. Eipix Academy ima jedan cilj – da podstakne razvoj vašeg potencijala kroz raznovrsne i inovativne kurseve, kreirane sa namerom da vas pripreme za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija