Poslednji Data science meetup u 2016. godini
Dešavanja

Poslednji Data science meetup u 2016. godini

Utorak, 27.12.2016 u 18:00

Ne propustite poslednji Data science meetup ove godine, 27. decembra u 18 časova u beogradskom Startit Centru, gde ćete saznati više o tehnologijama koje koristi Deutsche Telekom za veću bezbednost u poslovanju.

Pojavom novih poslovnih rizika i sve složenijih kriminalnih aktivnosti, tradicionalni alati i metode za osiguranje dobiti u poslovanju više nisu dovoljni.

Deutsche Telekom koristi prediktivnu analitiku u svakodnevnom poslovanju. Prediktivna analitika obuhvata različite statističke tehnike za prediktivno modelovanje, mašinsko učenje i data mining, a bavi se analiziranjem trenutnih i prošlih podataka, kako bi predvideli buduće i nepoznate događaje.

Od predstavnika Deutsche Telekoma, saznaćemo kako vodeći telco operater koristi ove alate kako bi uvek bio “korak ispred” u zaštiti svojih korisnika i sopstvene dobiti i pored sve komplikovanijih uslova cyber-poslovanja.

Na meetupu govori stručnjak iz ove oblasti — direktor Odeljenja za upravljanje kreditnim rizikom u Deutsche Telekomu, Esad Mumdžić.

Esad Mumdžić je magistrirao elektrotehniku na Univerzitetu u Novom Sadu, a najveći deo svoje profesionalne karijere proveo je u sektoru upravljanja kreditnim rizikom i naplate potraživanja širom Evrope.

Pre trenutne pozicije, dugi niz godina je radio u, trećem po veličini, nemačkom kreditnom birou, Accumio. Tamo je radio na poziciji rukovodioca sektora za kreiranje proizvoda za procenu kreditne sposobnosti i poslovni razvoj.

Pre toga je proveo tri godine u kompaniji Intrum Justitia, jednom od najvećih inkaso biroa na svetu.

Moderator je Srđan Mlađenović, menadžer razvoja za Analitiku u Comtrade System Integration.

Prijave

Ako vas zanima kako podaci mogu da ukažu na štetne ili sumnjive aktivnosti, kako ih analizirati i kako izgraditi snažniji odbrambeni sistem po meri svetskog preduzeća, posetite decembarski data science meetup.

Događaj se održava u beogradskom Startit Centru, 27. decembra 2016. godine od 18 sati. Možete se prijaviti na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška