Predavanje iz Google-a na niškoj konferenciji za programere
Dešavanja

Predavanje iz Google-a na niškoj konferenciji za programere

Sreda, 16.06.2021 u 18:00

Predavanje iz machine learning i data science domena održaće senior inženjeri iz Google-a online, 16. juna u 17 sati. Organizator događaja je No Limit Hub, niška organizacija koja se bavi razvojem IT i preduzetničke zajednice.

Ovo je 4. događaj koji ova organizacija realizuje u okviru serije događaja za programere s iskustvom pod nazivom “CODEstantine”. U poslednjih nekoliko nedelja, No Limit Hub je okupio na stotine programera s iskustvom iz svih krajeva sveta, ali sa fokusom na lokalnu publiku i publiku iz Srbije.

Predavači na događaju biće Stephanie Wang i Polong Lin, senior inženjeri u Guglu. Tema predavanja vezana je za predviđanje i detekciju grešaka u okviru machine learning i data science
procesa. U okviru Google Cloud BigQuery machine learning-a postoji mnogo korisnih funkcionalnosti o kojima će pričati ovi sjajni stručnjaci.

Učešće na predavanju je besplatno, uz obaveznu prijavu preko linka:
https://codestantine.com/

Narednih nekoliko meseci očekuje vas još online CODEstantine događaja, koje će zaključiti i uživo konferencija u Nišu. Organizatori najavljuju velika imena iz IT sveta.

Publika će na događajima, osim izuzetnih inostranih stručnjaka, imati prilike da se poveže sa programerima iz Srbije i regiona, uči više o najnovijim tehnologijama i kako ih primeniti.

CODEstantine konferencija je nastala u Nišu 2016. godine sa ciljem da okupi najveću zajednicu programera i pruži dodatne vrednosti i mogućnosti u razvoju tehnologije. Niš kao grad sa mnogopotencijala u ovoj oblasti dao je odlično tlo da se konferencija održi 5 godina zaredom.

Više od 1000 programera učestvovalo je na konferencijama i 30 stručnjaka podelilo svoja iskustva.

Prijavi se putem sajta: https://codestantine.com/ i informiši se o svakom narednom događaju koji smo pripremili. Prati ih i na Instagram stranici.

Organizator događaja je No Limit Hub, neprofitna organizacija mladih nišlija, koja ima za cilj: podsticaj i razvoj preduzetništva kod mladih, umrežavanje, organizovanje i jačanje lokalne IT zajednice, razmenu znanja i razvoj poslovnih veština pojedinaca. U Nišu postoji od 2017. godine, a bavi se organizovanjem KickassSaaS i CODEstantine konferencije, kao i mnogih događaja namenjenim ženama preduzetnicama i startapima.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška