image-slide2
Dešavanja

Predavanje na temu: "Machine Learning-a i Deep Learning-a sa H2O"

Utorak, 09.05.2017 u 18.30

U utorak, 9. maja sa početkom u 18.30 časova održava se još jedan BelgradeR meetup u prostorijama kompanije Seven Bridges. Predavač na ovom meetup-u biće Jo-Fai Chow (ili kako je naveo: "jednostavno Joe") :), Data Scientist koji radi u H2O.ai. Joe će vam govoriti o pojmovima Machine Learning with H2O i Deep Water.

Gost na ovonedeljnom BelgradeR meetup-u Jo-Fai Chow radi u kompaniji H2O.ai, koja poseduje vodeću svetsku Open source deep learning platformu, koju koristi više od 80000 Data Scientists-a i preko 9000 organizacija širom sveta.

Organizatori su obezbedili kafu i piće, kao i uvek, a obzirom na to da će se održati dva predavanja, ovoga pute biće održan i pizza break, zahvaljujući kompaniji H2O.ai. :)

Prvo predavnaje će početi predstavljanjem kompanije H2O.ai, kao i upoznavanjem sa njihovom open-source machine learning platformom, kao i sa novim projektom - Deep Water and Steam. H2O platforma će biti predstavljena iz ugla programskog jezika R i njegove integracije sa H2O. Međutim, H2O je dostupan i za one koji programiraju koristeći Python, ali čak i za one koji nemaju nikakvo programersko znanje!

Prijava

Meetup se održava u prostorijama kompanije Seven Bridges, Omladinskih brigada 90g. Predavanje počinje u 18:30 časova.

Ukoliko ste zainteresovani, samo potvrdite svoje prisustvo na zvaničnoj stranici BelgradeR meetupa.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija