image-slide2
Dešavanja

Približava se PHP događaj godine...

Petak, 25.05.2018

Najveća regionalna konferencija o PHP programiranju „PHP Serbia Conference 2018” održaće se od 25. do 27. maja u beogradskom Madlenianumu u organizaciji udruženja PHP Srbija.

Ovogodišnja, šesta po redu konferencija okupiće više od 600 učesnika iz zemlje i sveta, a po prvi put će trajati tri dana. Novina su  dve paralelne radionice planirane za 25. maj u trajanju od ukupno 16 sati.

Ovogodišnja konferencija pokriva širok spektar PHP predavanja, sa temama poput: DevOps, ES/CQRS, Blockchain in PHP, DDD, PHP Chatbots, soft skills, itd. Na razne teme iz oblasti PHP-a govoriće predavači iz Srbije, regiona i celog sveta, a organizatori ove godine značajnu pažnju posvećuju ženama i devojkama u programerskom svetu. Više o predavačima možete saznati ovde.

Petak će biti posvećen naprednim programerskim radionicama. Odabrana grupa programera će imati priliku da unapredi svoje znanje slušajući dva fantastična trenera: Hannes Van De Vreken i Marco Pivetta, a teme koje će biti obrađivane su: Event Sourcing and Elasticsearch.

Zbog velikog interesovanja, biće napravljen custom međusprat za dodatnih 100 posetilaca,  što će ujedno biti i prvi put da jedan događaj ima 600 posetilaca u Madlenianumu.

Ulaznice za PHP Srbija Conference 2018, kao i za radionice možete kupiti na sajtu konferencije.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija