05.11.2021. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 10.12.2021. ]

Prijavi se za AIBG Belgrade - intenzivno studentsko programersko takmičenje

HelloWorld
0
Prijavi se za AIBG Belgrade - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, po četvrti put sa ponosom organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije.

AIBG Belgrade održaće se 10. i 11. decembra na Univerzitetu Metropolitan, gde će timovi imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti sa botovima suparničkih timova u zadatoj video igri i tako odrediti pobednika takmičenja, kog očekuje nagrada u iznosu od 100.000 RSD.

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, sa ciljem da im pružimo priliku da pokažu svoje znanje i prošire svoje iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja. Kompanija VAST biće pokrovitelj takmičenja.

Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 92 lokalne grupe u 33 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućava povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

Ne propusti priliku da osvojiš vredne nagrade, zato nam se pridruži 10. i 11. decembra.

Prijave su otvorene u periodu od 3. do 21. novembra na sajtu aibg.best.rs. Okupi tim i prijavi se!

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja