Primena agilnih metodologija
Dešavanja

Primena agilnih metodologija

Sreda, 26.07.2017

30Hills i ICT Hub organizuju seriju besplatnih treninga na temu agilnih metologija, 26. jula u prostorijama ICT Hub-a (Playground), a mogu se prijaviti svi mladi preduzetnici koji su nedavno pokrenuli biznis. Cilj  treninga je da obuče stotinu mladih preduzetnika za korišćenje agilnih metodologija, a kako bi omogućili brži i kvalitetniji razvoj domaćih startapova.

Agilna metodologija se u industriji pokazala kao jedini način koji osigurava uspešno završen projekat.  Prednost agilnih i lean metoda ogleda se pre svega u boljoj prioritizaciji aktivnosti, smanjenju rizika u poslovanju, porastu produktivnosti, boljoj organizaciji i većoj motivaciji timova.

Iako se u današnje vreme dosta može čuti o lean i agilnim metodologijama, njihova primena je vrlo često nezadovoljavajuća. Trening je pre svega namenjen mladim preduzetnicima koji su nedavno započeli svoj biznis, i to onima koji su zainteresovani za bolju organizaciju svojih resursa. Mogu se prijaviti startapi iz svih oblasti, a poželjno je da na treningu učestvuju već oformljeni timovi, kako bi se što lakše i brže implementirala agilna metodologija rada.

Prvi jednodnevni trening okupiće 15 zanteresovanih kandidata. Ako imaš tim i ako želite da unapredite svoje poslovanje i naučite kako da na najbolji način primenite agilne metodologije u okviru svog poslovanja, vaša prijava je više nego dobrodošla! Prijave su otvorene do petka 21. jula.

30Hills je kompanija koja još od 2010. godine pruža usluge razvoja web i mobilnih aplikacija, UX i UI dizajna, analize podataka, kao i usluge projektnog menadžmenta. Partneri su im i startapi i korporacije. U poslednjih 7 godina, kroz agilne metodologije, lansirali su preko 20 startapa širom sveta. Osim toga što pomažu drugim kompanijama u razvoju, razvijaju i sopstvene projekte. Jedan od takvih projekata je i Buildcon, aplikacija za menadžment u građevini u koju su investirali 500 Startups iz San Franciska, kao i Seedcamp iz Londona.

ICT Hub je centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija osnovan 2014. godine. Osnovna misija ICT Hub-a je podrška tehnološkom preduzetništvu, kao i spajanje biznisa, tehnologija, inovacija i iskustava korisnika. ICT Hub je lansirao i prvi srpski privatni investicioni fond ICT HUB Venture, koji će u periodu 2017-2018. investirati u tehnološke startape u najranijoj fazi razvoja.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška