Prolećna konferencija Ladies of New Business
Dešavanja

Prolećna konferencija Ladies of New Business

Utorak, 19.03.2019 u 18:00

Prolećno izdanje konferencije Ladies of New Business, održaće se 19. marta u beogradskom ICT Hub-u, sa početkom od 18:00 časova.

Šesta po redu konferencija, baviće se pitanjima, kao što su - Koje su prednosti pokretanja sopstvenog posla u odnosu na rad u kompaniji – i obrnuto? Kako istraživati tržište i pripremiti teren za samostalno poslovanje? Zašto je preduzetništvo mnogo širi pojam od samostalnog vođenja sopstvenog biznisa?

Prisutni će čuti priče uspešnih tehnoloških preduzetnika i preduzetnica u Srbiji – ne samo onih koji vode svoj posao, već i onih koji svoj preduzetnički duh neguju u kompanijama u kojima rade. Predavači iz kompanija GoDaddy, Vip mobile, Power Media Group i agencije Chapter4, razgovaraće o izazovima, prednostima i manama pokretanja sopstvenog posla, kao i o tome kako postati preduzetnik u okviru kompanije u kojoj radite.

Po tradiciji, između predavanja biće održan i onaj opušteniji, manje formalni deo, kada će prisutni sa predavačima moći da ukrste svoja mišljenja i iskustva o preduzetništvu, kao i da razmene kontakte jer, ne zaboravite, to je prvi korak za negovanje preduzetničkog mindset-a.

Obezbedite svoje prisustvo na konferenciji što pre jer je broj mesta ograničen! Jednostavnim popunjavanjem formulara, možete da se prijavite na konferenciju, a nakon zatvaranja prijava, bićete obavešteni da li su vaši zahtevi za učešće prihvaćeni. Izbor učesnika će se, kao i uvek, vršiti prema hronološkom redu stizanja prijava.

Više informacija o predavačima i temama koje će biti obrađene na ovoj prolećnoj konferenciji, možete pronaći na Facebook stranici event-a.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška