image-slide2
Dešavanja

Prva ITgirls QA radionica u Beogradu

Subota, 29.09.2018 u 12h

Zajedno sa portalom IT girls organizujemo prvu besplatnu QA radionicu 29. septembra u prostorijama Srpsko – Korejsko Informatičkog Pristupnog Centra u Beogradu. Broj mesta je ograničen i oprema za rad je obezbeđena.

Kontrola kvaliteta softvera je jedan od krucijalnih faktora u razvoju softverskog proizvoda. Pozicija QA Manual Testera je veoma tražena, složena i puna izazova. Sistemom kontrole kvaliteta (Quality Assurance) se ne proverava samo softver, već i sve njegove prateće komponente i karakteristike.

Tokom radionice, u trajanju od sat i po vremena, upoznaćete se sa osnovama koje su važne za nadgledanje i testiranje jednog softverskog proizvoda, gde će vas pasionirane inženjerke, Mima i Dragana, pripremiti za samostalan rad na manualnom testiranju softvera i pripremiti za dalje samostalno izučavanje ove oblasti.

Cilj radionice je upoznavanje sa procesima, alatima i potrebnim znanjima za poziciju QA Manual Tester, ali i razvijanje svesti o neophodnosti testiranja i prednostima koje ono nudi.

Predavačice

Dragana i Mima su sestre koje se programiranjem bave od ranih tinejdžerskih dana. Nakon završenih studija na Fakultetu Teničkih Nauka u Novom Sadu, oprobale su se na poziciji gameplay programera. Za ovaj posao su se odlučile iz ljubavi prema video igrama i želje iz detinjstva da ih jednog dana i prave. Danas Mima radi kao full stack developer, a Dragana je Business Relationship Manager.

Prijave za QA radionicu

Radionica će se održati 29. septembra u prostorijama Srpsko – Korejsko Informatičkog Pristupnog Centra u ulici Dobrinjska br. 11 sa početkom od 12:00 časova. Prijave će biti otvorene do popunjavanja mesta. Broj mesta ograničen na 15 učesnica, prijave su obavezne i možete se prijaviti OVDE.

Nagrade za najbrže prijavljene

Prve tri prijavljene učesnice će dobiti kartu za predstojeću Belgrade Test konferenciju, koja će se održati od 07. do 10. novembra u Teatru “Madlenijanum”. Konferencija okuplja početnike i profesionalce u testiranju softvera, a ovogodišnja tema konferencije je “Testiranje kao način razmišljanja”.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


2 komentara

 1. Marija Peric
  Marija Peric septembar 24, 2018 u 16:01 · Odgovori

  Volela bih da dobijam obavestenja o svim aktivnostima IT Girls.

  • HelloWorld.rs septembar 25, 2018 u 15:10 · Odgovori

   Draga Marija,


   Predlažemo ti da pratiš IT Girls sajt kako bi bila u toku sa svim aktivnostima. Takođe, mi ćemo u okviru naše IT Kolumne da izveštavamo o radionicama koje IT Girls organizuju :) 


   Šaljemo ti veliki pozdrav! 

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška