Prva Python konferencija - PyCon Balkan 2018
Dešavanja

Prva Python konferencija - PyCon Balkan 2018

Petak, 16.11.2018

Prva PyCon Balkan 2018 konferencija o Python programskom jeziku će biti održana od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu.

Konferencija je rezultat rasta Python zajednice koja se bavi promovisanjem ovog programskog jezika.

Zajednica je osnovana 2015. godine  sa ciljem okupljanja velikog broja IT stručnjaka kako bi se podigla svest o potencijalu Python programskog jezika. Danas imaju preko 1400 članova i poslednjeg petka u mesecu organizuju sastanke gde iskusni Python programeri razgovaraju o različitim temama.

Kako bi udovoljili potrebama ove brzo rastuće zajednice organizatori su meetupe podigli na viši nivo organizovanjem konferencije, sa ciljem da se pomogne regionalnoj Python zajednici, kao i da se omogući protok informacija i razmena znanja između iskusnih međunarodnih stručnjaka i lokalnih entuzijasta.

Predavači i govornici na konferenciji PyCon Balkan će biti eksperti u oblasti Pythona i stručnjaci iz IT industrije. Za sada, učešće na konferenciji su potvrdili: 

Konferencija pokriva veliki broj tema koje su vezane za programski jezik Python, naročito one o kojima nije bilo reči na velikoj sceni na Balkanu ili se nije previše ulazilo u detalje. Teme koje će biti pokrivene na ovoj konferenciji će biti prilagođene različitim nivoima veština i interesa posetioca. Trodnevna konferencija će se sastojati od razgovora, panel diskusija, tutorijala, radionica i drugih edukativnih i networking aktivnosti. 

Konferencija će biti održana na engleskom jeziku.

Više informacija o PyCon Belgrade 2018 konferenciji dostupno je na sajtu događaja, a zainteresovani imaju priliku da kupe early bird karte.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška