21.05.2020. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 28.05.2020. 19h ]

Prva Talking Minds diskusija o veštačkoj inteligenciji

HelloWorld
0
Prva Talking Minds diskusija o veštačkoj inteligenciji

Webinar sa Petrom Veličkovićem, naučnim istraživačem kompanije Deep Mind.

Serbian AI Society (SAIS) pokreće seriju diskusija posvećenih veštačkoj inteligenciji, objedinjenih pod nazivom Talking Minds . Gost prve diskusije biće Petar Veličković, naučni istraživač u kompaniji DeepMind , koji će iz perspektive Google-ovog ogranka za veštačku inteligenciju govoriti o njenom razvoju, primeni i uticaju na svet.Webinar će se održati u četvrtak, 28. maja u 19 časova na Zoom platformi, a prisustvo možete obezbediti besplatnom registracijom na ovom linku.

Demistifikacija AI-a i uloga Deep Mind-a u kreiranju budućnosti

Kako nastaje veštačka inteligencija, na koji način bi trebalo da je razumemo i zašto je važna za razvoj mnogih zanimanja, ali i celokupnu budućnost - samo su neka od pitanja koja će biti tema razgovora u okviru prvog Talking Minds panela.
Petar Veličković je odbranio doktorat na Odseku za računarske nauke i tehnologije Univerziteta Kembridž, a trenutno radi kao naučnik-istraživač u kompaniji DeepMind .

U okviru webinara će se osvrnuti i na to kako je sarađivati sa liderima u oblasti veštačke inteligencije, na koji način razmišljaju najveći svetski AI umovi i koja AI rešenja možemo očekivati u budućnosti.

Talking Minds - serija uspešnih AI priča u organizaciji SAIS-a

Webinar sa Petrom Veličkovićem je samo prva u nizu uspešnih i inspirativnih priča u oblasti veštačke inteligencije, koju organizuje Serbian AI Society sa ciljem promocije AI-a na našim prostorima .
Domaćin panel diskusija je Jovan Stojanović , osnivač SAIS-a i Wonderland AI Summit -a, a među njegovim sagovornicima će se u budućnosti naći niz uspešnih stručnjaka u oblasti veštačke inteligencije, iz celog sveta.

Svoje prisustvo na prvom Talking Minds webinaru možete obezbediti besplatnom registracijom - OVDE.

Oceni tekst

1
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja