image-slide2
Dešavanja

Prva VR/AR panel diskusija

Sreda, 30.01.2019 u 18:00

U sredu 30. januara, sa početkom u 18 časova, biće održano prvo okupljanje VR/AR zajednice u novosadskom Startit Centru.

Prva VR/AR panel diskusija će biti fokusirana na davanje šire slike kako nove tehnologije menjaju i unapređuju savremeni proces poslovanja. Na ovu temu govoriće: Nevena Stanisavljević, Manja Milivojević, Dajana Bjelajac, Ninoslav Adžibaba i Igor Lekić.

Panelisti dolaze iz različitih profesija baš da bi se stekao uvid kako VR može da se primenjuje u raznim oblastima poslovanja, kao i u svakodnevnom životu. Kroz širu sliku i primere iz prakse moći će jasno da se sagleda da je upotreba neograničena i da izrada jedne aplikacije obuhvata rad ljudi iz više oblasti i sa različitim znanjima i veštinama.

Ova panel diskusija je namenjena VR profesionalcima i početnicima. Entuzijastima i zaljubljenicima u nove tehnologije. Programerima, dizajnerima, 3D umetnicima, ljudima koji je bave video produkcijom. Podjednako je namenjen i svim pojedincima koji su radoznali i žele malo više da čuju o novim tehnologijama.

Prijava za ovaj meetup je besplatna, ali obavezna putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija