Prvi Mobile Mondey u 2017. godini - Beograd
Dešavanja

Prvi Mobile Mondey u 2017. godini - Beograd

Ponedeljak, 06.02.2017 u 18:00

Prvi Mobile Mondey u 2017. godini održaće se 6. februara u Domu Omladine Beograda sa početkom u 18 časova. Tema meetupa, koja će biti razmatrana iz više uglova (generalnog, tehničkog i dizajnerskog) biće chatbotovi.

Glavna tema koja će biti obrađena ovog puta je chatbots. U naletu razvoja veštačke inteligencije, chat botovi su aktuelna tema za svakoga ko se bavi internetom i programiranjem. Tema će biti obrađena iz više uglova, te će se održati uvodno, tehničko i dizajnersko predavanje.

Predavači i teme:

Zašto je chatbots prilika koju ne bi trebalo da propustite reći će vam Dejan Dimić - senior software hacker, zaljubljen u moderne tehnologije. Dejan radi u Telenoru kao Digital System Architect Expert. Česti je predavač na raznim programerskim konferencijama, IOT expert i OSS kontributor. Poslednjih godina se bavi širenjem JavaScript / NodeJS zajednice.

Slobodan Stojanović je programer, pre svega orijentisan na JavaScript i node.js. Radi kao CTO kanadsko/srpske firme Cloud Horizon, a uz to je i organizator JS Belgrade meetupa. Chatbotovima se bavi poslednjih par godina, a poslednjih 6 meseci aktivno jer radi na razvoju Claudia Bot Builder platforme. Slobodan će vam otkriti kako da napraite serverless chatbota za $0.

Milovan Jovičić koji je programer i dizajner, direktor je firme Alpha Design i aktivista u tehnološkom opismenjavanju. Oblasti delovanja i interesovanja su mu dizajn jasnih i efikasnih korisničkih doživljaja za desktop i mobilne uređaje, istraživanje ljudskog ponašanja u korišćenju softvera, humana upotreba računara, uloga etike u dizajnu digitalnih proizvoda, kao i korišćenje računara kao pomoćnika u obrazovanju. Milovan će govoriti o dizajnu chatbota.

Prijave

Mobile Monday se održava uz podršku Telenora, koji će 25. februara organizovati i takmičenje za developere na temu chat botova, a o čemu ćete više čuti na ovom događaju 6. februara (ponedeljak) u 18h, u Domu Omladine Beograda, sali Amerikana.

Učešće je besplatno, ali svoje prisustvo je obavezno potvrditi ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška