Prvi Mobile Mondey u 2017. godini - Beograd

Prvi Mobile Mondey u 2017. godini - Beograd

Prvi Mobile Mondey u 2017. godini održaće se 6. februara u Domu Omladine Beograda sa početkom u 18 časova. Tema meetupa, koja će biti razmatrana iz više uglova (generalnog, tehničkog i dizajnerskog) biće chatbotovi.

Glavna tema koja će biti obrađena ovog puta je chatbots. U naletu razvoja veštačke inteligencije, chat botovi su aktuelna tema za svakoga ko se bavi internetom i programiranjem. Tema će biti obrađena iz više uglova, te će se održati uvodno, tehničko i dizajnersko predavanje.

Predavači i teme:

Zašto je chatbots prilika koju ne bi trebalo da propustite reći će vam Dejan Dimić - senior software hacker, zaljubljen u moderne tehnologije. Dejan radi u Telenoru kao Digital System Architect Expert. Česti je predavač na raznim programerskim konferencijama, IOT expert i OSS kontributor. Poslednjih godina se bavi širenjem JavaScript / NodeJS zajednice.

Slobodan Stojanović je programer, pre svega orijentisan na JavaScript i node.js. Radi kao CTO kanadsko/srpske firme Cloud Horizon, a uz to je i organizator JS Belgrade meetupa. Chatbotovima se bavi poslednjih par godina, a poslednjih 6 meseci aktivno jer radi na razvoju Claudia Bot Builder platforme. Slobodan će vam otkriti kako da napraite serverless chatbota za $0.

Milovan Jovičić koji je programer i dizajner, direktor je firme Alpha Design i aktivista u tehnološkom opismenjavanju. Oblasti delovanja i interesovanja su mu dizajn jasnih i efikasnih korisničkih doživljaja za desktop i mobilne uređaje, istraživanje ljudskog ponašanja u korišćenju softvera, humana upotreba računara, uloga etike u dizajnu digitalnih proizvoda, kao i korišćenje računara kao pomoćnika u obrazovanju. Milovan će govoriti o dizajnu chatbota.

Prijave

Mobile Monday se održava uz podršku Telenora, koji će 25. februara organizovati i takmičenje za developere na temu chat botova, a o čemu ćete više čuti na ovom događaju 6. februara (ponedeljak) u 18h, u Domu Omladine Beograda, sali Amerikana.

Učešće je besplatno, ali svoje prisustvo je obavezno potvrditi ovde.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija