image-slide2
Dešavanja

Prvi Rendered Text Hackathon

Kompanija Rendered Text organizuje prvi Rendered Text Hackathon, 24-časovno takmičenje u veb programiranju za studente, koje će se održati 30. maja u kancelarijama Rendered Text-a u Novom Sadu (Svetozara Miletića 10).

Rendered Text Hackathon je namenjen isključivo studentima, a tema i programski jezik Hackathon-a biće poznati na ceremoniji otvaranja takmičenja. Pet izabranih timova imaće priliku da tokom 24 časa rade na kreiranju inovativne i zanimljive veb aplikacije. Učesnici će dobiti privatni GitHub repozitorijum gde će komitovati sa svojim nalozima, a radiće na svojim kompjuterima koje mogu da donesu dan pre početka ili na sam dan Hackathona. Učesnici koji žive van Novog Sada će imati pokrivene troškove smeštaja i prevoza za vreme trajanja Hackathona.

U nedelju, 31. maja, timovi će prezentovati svoje aplikacije, a žiri će odrediti pobednika. Prvo mesto dobija 4 iPad Minija, drugoplasirani tim 4 slušalice AKG K77, a treći 4 Raspberry Pi 2.

Krajnji rok za apliciranje je 17. maj, a to možete učiniti na stranici Rendered Texta - http://renderedtext.com/hackathon/prijava/. Za sva dodatna pitanja možete pisati na e-mail adresu contact@renderedtext.com.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija