Prvi SAP CodeJam u Beogradu
Dešavanja

Prvi SAP CodeJam u Beogradu

Sreda, 22.04.2015 u 12:00

Prvi SAP CodeJam događaj u Srbiji biće održan 22. aprila u prostorijama Univerziteta Singidunum u Beogradu (Kumodraška 261), u sali 117, od 12 do 18 časova.

CodeJam događaj organizuje kompanija SAP, sa ciljem da studentima omogući da aktivno rade na SAP HANA Cloud platformi uz podršku SAP eksperata.

Studenti, koji se prijave na događaj, imaće priliku da pristupe svim alatima, sandboxu-u i dobiju mogućnost da, uz mentorstvo SAP eksperata, programiraju na SAP HANA Cloud platformi. Ona predstavlja potpunu inovaciju u poslovanju, koja će omogućiti kompanijama jednostavnije i efikasnije obavljanje posla. Kao platforma, koja će se konstantno razvijati i tek pokazati pun potencijal, SAP HANA Cloud predstavlja odličnu priliku za mlade profesionalce.

Kompanija SAP organizuje CodeJam događaje širom sveta od 2012. godine, koji predstavljaju idealnu priliku za studente i mlade profesionalce da upoznaju SAP HANA platformu, uče od SAP eksperata i povežu se sa drugim kolegama programerima. Dugi niz godina kompanija SAP podržava mlade profesionalce u okviru svog programa University Alliance. Upravo omogućavanjem studentima da koriste SAP softver i alate, pruža profesionalno usavršavanje na praktičan način.

Cilj SAP CodeJam događaja je da osnaži studente programere da se što bolje pripreme za uspešnu karijeru u eri digitalizacije, kao i da doprinese razmeni znanja i iskustava među studentima uz podršku SAP stručnjaka.

O SAP HANA Cloud platformi

SAP HANA Cloud platforma je SAP-ova in-memory platforma koja je na raspolaganju po principu Platforma kao usluga (PaaS). Platforma omogućava razvoj aplikacija, analitiku u realnom vremenu, razvoj novih cloud i mobilnih aplikacija. Cilj je da se značajno ubrza analitika, poslovni procesi i obrada podataka. Takođe SAP HANA Cloud platforma omogućava da se razviju bolje aplikacije koje u realnom vremenu pružaju uvid u poslovanje kako bi se donele efikasne i blagovremene odluke.

Broj mesta na događaju je ograničen, a prijave su moguće putem linka: https://www.eventbrite.com/e/sap-codejam-belgrade-registration-16502523492. SAP je za sve polaznike obezbedio detaljna uputstva o SAP HANA Cloud platformi i računare sa potrebnim softverom.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška