Prvi Startup Grind meetup

Prvi Startup Grind meetup

Prvo Startup Grind okupljanje održaće se 22. decembra u Impact Hub-u u Beogradu, sa početkom u 18 časova. Gost će biti Ivan Bjelajac, COO u kompaniji Devana Technologies.

Startup Grind je organizacija koja, u partnerstvu sa Google for entrepreneurs, kroz mesečne događaje sa uspešnim preduzetnicima edukuje, inspiriše i povezuje preduzetnike u više od 80 država i 200 gradova širom sveta. Od novembra ove godine bogatija je za još jedan grad i jednu zemlju – Srbiju.

Svrha Startup Grinda jeste da na jednom mestu edukuje i inspiriše sve one koji žele da se upuste u preduzetništvo kroz intervjue sa uspešnim preduzetnicima i investitorima, kao i da okupi investitore, fondove i startupe kako bi zajedno doprineli razvoju preduzetništva kod nas i da napravi prostor za moguću saradnju i investicijivanu između istih.

Ivan Bjelajac je trenutno na poziciji operacionog direktora u kompaniji Devana Technologies, gde radi više od tri godine. Svoju karijeru započeo je u oblasti informatike, a kasnije se preusmerio na preduzetništvo. Osnivač je nekoliko uspešnih startup-ova.

Intervju sa Ivanom će biti na engleskom jeziku, jer je želja organizatora da iskustva preduzetnika i investitora iz regiona predstave globalnoj zajednici. Nakon razgovora, svi prisutni se pozivaju da ostanu na networking-u.

Karte se mogu kupiti preko Eventbrite-a po ceni od 6.04 evra, a za naše čitaoce smo obezbedili karte za ovaj interesantan događaj. Prvih 5 čitalaca koji nam pošalju svoje ime i e-mail na kontakt@helloworld.rs dobiće priliku da prisustvuju prvom Startup Grind okupljanju.

Za više informacija o samom događaju posetite Facebook i Twitter stranicu Starup Grind-a, kao stranicu zvanične najave.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija