Prvo JavaScript okupljanje u Novom Sadu

Prvo JavaScript okupljanje u Novom Sadu

NS JavaScript #1 meetup će se održati u Startit Centru 19. septembra od 18 časova. Na ovom okupljanju će se najviše pričati o React-u.

React, pored Vue.js i Angular, je danas najpopularnija tehnologija za pravljenje korisničkog interfejsa.

Prvo predavanje će držati Nikola Đuza, koji će pokušati da objasni alate i strategije koje možete koristiti kad optimizitujete vašu React aplikaciju. Kad se priča o React-u, uglavnom se spominje kako je brz, ali verujem da ste čuli slučajeve gde je užasno spor. Na predavanju ćete imati prilike da čujete koji su najčešći problemi zbog kojih React aplikacija uspori, na koji način da izbegnete takve situacije, i koji sve alati mogu da vam pomognu u tome. Prvo predavanje .

Drugo predavanje će predstaviti redux-form, trenutno najpopularniju biblioteku za pravljenje formi uz React i Redux, sa preko 10 000 zvezdica na GitHub-u. “Predavanje o formama?!” - sigurno ovo pomišljate dok čitate ovaj pasus. Predavanje će se potruditi da ne bude još jedna priča o HTML formama i pokušaće da pokaže zašto je redux-form lak za upotrebu i zašto ga toliko React programera voli i koristi. Takođe ćemo vam predstaviti osnove Redux biblioteke i kako ona može biti korisna u React aplikaciji. Predavanje će držati Aleksandar Okiljević.

Svoje prisustvo možete potvrditi na sledećem linku.

(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija