Prvo obeležavanje Dana žena u IT zajednici u Srbiji
Dešavanja

Prvo obeležavanje Dana žena u IT zajednici u Srbiji

Četvrtak, 23.04.2015 u 18:30

Svakog četvrtog četvrtka u aprilu se u svetu tradicionalno obeležava Dan žena u IT sektoru, a prvi put ovaj dan biće obeležen u Srbiji 23. aprila, sa početkom u 18:30 časova u Novom Sadu.

Ovaj događaj organizuje udruženje NS IT Girls, sa ciljem da osveste i informišu zainteresovane o IT sferi, ali i ohrabre ljude da uče i da se bave ovim ili srodnim poslovima. Ipak, primarni cilj je da se promoviše angažovanost žena u domaćoj IT zajednici.

NS IT Girls čine devojke zaposlene u tri novosadske IT kompanije, koje su prepoznale izazov u inicijativi Daniele Červeni, HR asistentu u HintTech-u, da svoju energiju, znanje i iskustvo prezentuju na drugačiji način, obraćajući se direktno ili indirektno svima koji jesu ili žele biti deo IT sveta. Ove hrabre devojke žele da motivišu i inspirišu sve one koji razmišljaju o IT, da razmene mišljenja i podele iskustva stečena radom u ovom sektoru, ali i da naprave paralelu sa sektorima u kojima su neke od njih prethodno radile.

Sve detalje o događaju, kao i informaciju o lokaciji dobiće svi koji se prijave za događaj na sledećem linku. Prijave za predavanja otvorene su do 20. aprila.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška