image-slide2
Dešavanja

Prvo okupljanje AWS User Group Serbia za ljubitelje Cloud Computing-a

Sreda, 28.10.2015 u 18:00

Prvo mesečno neformalno okupljanje AWS User Group Serbia održaće se 28. oktobra u 18 časova, u novosadskom Poslovnom inkubatoru (Vojvođanskih brigada 28).

Prvi deo sastanka se sastoji od prezentacija u trajanju od 30 minuta, a drugi deo je predviđen za neformalno druženje, upoznavanje, razmenu ideja i iskustva sa cloud computing­om. Na prvom okupljanju, Srđan Vranac​ iz Code4hire podeliće svoje iskustvo sa AWS re:Inventa u Las Vegasu, najveće inovativne IT konferencije u organizaciji AWS-­a, dok će Jelena Keravica i Nikola Đuza  iz Rendered Text-a uvesti posetioce u AWS Elastic Beanstalk i Continuous Deployment preko Semaphore CI­a.

AWS User Group Serbia okuplja sve korisnike, programere, sistem   inženjer  i arhitekte, biznis  početnike i profesionalce koji žele da razmene svoje ideje, iskustva, uče   jedni od drugih i od vodećih lidera iz oblasti AWS tehnologije.

U saradnji sa kompanijima Devana Technologies i CLOUDWEBOPS, svaki naredni meetup će se održavati poslednje srede u mesecu, naizmenično u Novom Sadu i Beogradu.

Ukoliko želite da budete predavač na jednom od narednih okupljanja, imate priču ili želite da podelite Vaše iskustvo, možete to da kontaktirate AWS grupu putem e-mail adrese awsugserbia@cloudwebops.com.

Predviđeno vreme trajanja za svaki meetup je dva sata, a  prisustvovanje predavanju je besplatno. Svoje prisustvo možete da potvrdite na zvaničnoj stranici događaja.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija