image-slide2
Dešavanja

Python Belgrade Meetup #15

Petak, 26.01.2018 u 18:00

Naši drugari iz Python Belgrade-a organizuju još jedan u nizu meetup-a. Petak, 26. januar, Knez Mihajlova 10 i Python Belgrade Meetup #15!

Prvo predavanje održaće Luka Kladarić iz Hrvatske. On će održati predavanje na temu ZERO-DOWNTIME DATACENTER FAILOVERS (switching hosting providers for your 1.5TB MYSQL database for dummies).

Imaćete priliku da čujete i Krzysztofa Zurawa iz Poljske, koji će govoriti na temu You saw it - shinning, new - GraphQL! Everyone wants to use it, everyone needs to use it. But how it is in real life? i podeliti sa vama šta je to naučio prilikom integrisanja python backend-a sa GraphQL-om.

Ovog puta ćete uz predavanja moći da čujete još nešto. Naš domaćin, Bojan Jovanović, i organizator Python Zagreba, Mislav Cimperšak, održaće panel diskusiju kroz koju će vam predstaviti svoju ideju o novom projektu nazvanom Python Balkan! Python Balkan ima za cilj povezivanje svih Python organizacija na Balkanu, što bi doprinelo razvoju i napretku naših zajednica. Bojan i Mislav će podeliti sa nama dalje planove i korake u ostvarivanju ovog cilja.

Kako biste čuli više o svemu ovome, rezervišite svoje mesto na ovom linku i pridružite nam se u petak, 26.1. u 18h u Knez Mihajlovoj 10.

Vidimo se! :)


(5 osoba je glasalo, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška