image-slide2
Dešavanja

Python Hackaton

Prvi Python Hackaton trajaće 24 časa i održaće se prvog novembarskog vikenda, od 4 do 5. novembra, a biće smešten u prostorije novosadskog Biznis Inkubatora.

Zašto Python?

Gledajući na Python kao na jezik dizajniran pre 20 godina i u upotrebi od tada sa najvećim rastom u poslednjih godinu dana i energiju kao pojam na kom će se temeljiti budućnost, kompanija Typhoon HIL Inc. odlučila je da napravi Python Hackathon.

Ko može učestvovati?

Nema limita ko može učestvovati, svaki entuzijasta koji želi da iskoristi svoju kreativnost je više nego dobrodošao! Na hackaton su pozvani timovi od po najviše tri člana koji imaju potrebne veštine i znanja za kreiranje rešenja u Pythonu.

Šta da ponesem?

Takmičari treba da poseduju računar sa instaliranim Pythonom i GitHub nalog. Tako opremljeni imaće zadatak da razviju softverski modul koji upravlja određenim uređajima, koji će zajedno da čine energetski efikasnu kuću, a komunikacija među njima će se odvijati u publisher-subscriber maniru. Od kreiranog algoritma će se očekivati da se pobrine za najmanje moguće mesečne troškove kuće. Organizatori će obezbediti hranu, kafu i pića - učiniće sve da se osećate kao kod kuće, a vaše je da se fokusirate da uradite najbolje što možete.

Organizatori će obezbediti i testni framework za proveravanje rešenja u toku takmičenja, ali i za utvrđivanje plasmana jer ovaj hakaton neće imati žiri. Softver će odlučivati o korektnosti, efektivnosti i performansama rešenja

Nagrade

Nadamo se da će takmičarski duh biti atraktivan učesnicima, ali takođe najuspešnija rešenja čekaju nagrade:

  1. Nintendo Switch konzole
  2. GoPro kamere
  3. Raspberry Pie računari

Želite da saznate više? Tu je i meet-up :)

Ukoliko niste sigurni oko učestvovanja na Hackatonu, Python meet-up će se održati 26. oktobra u 19 časova, takođe u Biznis Inkubatoru u Novom Sadu. Imaćete prilike da čujete o kompaniji, zašto je Python fantastična odluka, izazovima i kako kompanija vidi budućnost IT-ja.

Zainteresovani pojedinci i timovi mogu da se prijave na sledećem linku do 29. oktobra.


(4 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška