image-slide2
Dešavanja

Radionica dizajna Super klinci

Subota, 22.07.2017

Startit i Tipsy Pixel organizuju u Startit Centru Beograd, u subotu 22. jula besplatnu radionicu koja će vašoj deci omogućiti da se upuste u vode dizajna i ilustracije.

Letnji dani i raspust su idealni da se nauči nešto novo, a radionica je koncipirana tako da se na zabavan i pristupačan način deci predstave neki osnovni koncepti dizajna koji će im pomoći da ispolje svoju kreativnost. Prvih sat vremena, predavač će demonstrirati kako se od nule pravi jedan avatar u Photoshopu, nakon čega će zadatak biti podeljen na manje delove, a predavač će biti tu da ih vodi kroz sve korake kako bi stigli do krajnjeg rezultata.

Kako bi što više vremena proveli na kreiranju samog rada, avatara, i samim tim više naučili, preporučujemo da deca na radionicu dođu sa idejom kakvog super heroja bi voleli da kreiraju. Program koji će se koristiti za izradu avatara je Photoshop.

Predavač će biti Peđa Rusić, osnivač Tipsy Pixela, i dizajner koji ima više od deset godina iskustva u oblastima kao što su dizajn, ilustracija, icon i interface dizajn i druge oblasti.

Radionica je besplatna i namenjena je za decu uzrasta od II do VIII razreda osnovne škole. Uslovi za radionicu su da dete mora doneti svoj računar i imati instaliran Adobe Photoshop (bilo koja verzija). A svi koji budu pohađali radionicu, imaće video celog procesa i daljih delova objašnjavanja koje će moći naknadno da pogledaju kod kuće.

Zbog ograničenog broja mesta, prijava je obavezna. Prednost imaju oni koji se prvi prijave.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija