Radionica: Kako uspešno rešavati UX probleme?
Dešavanja

Radionica: Kako uspešno rešavati UX probleme?

Sreda, 12.12.2018 u 18h

Da bi osnažila zajednicu lokalnih IT profesionalaca sa različitim tehničkim znanjima, koji žele da podele svoje iskustva i interesovanja, kompanija 'Endava' je u saradnji sa 'ICT Hub'-om pokrenula niz meetup-a, koji su osmišljeni kao priče iz „prve ruke“. Poslednji u nizu biće u formi radionice, a vezan je za UX Design.

Danas mnogi misle da je UX Design fiktivna disciplina, međutim User Experience je veoma važan deo development-a u stvaranju jednog projekta. Mnogo aspekata je uključeno u proces kreiranja jednog proizvoda, a u zavisnosti od ciljne grupe određuje se čitav tok istraživanja, formiranje koncepta, mogućnosti i ograničenja, kako bi se postigao krajnji cilj. Potrebe korisnika su različite, ali da li imamo najbolja rešenja za njih?

Pozivamo sve koji su zainteresovani za UX disciplinu da dođu u 'ICT Hub Playground' 12. decembra u 18h, da zajedno sa dizajnerima sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti kroz timski rad, brainstorming i skiciranje rešavamo neke od UX problema sa kojima se korisnici često susreću.

Radionica je namenjena onima koji žele da čuju nešto više o UX-u i ceo format će biti prilagođen radu u timovima, kroz brainstorming, skiciranje i niz zabavnih vežbi. Iskoristite priliku da naučite kako da razmišljate ‘out of the box’ i da rešavate probleme kada ste vremenski ograničeni, ali i kada unapred zadati kriterijumi staju na put vašoj kreativnosti.

Zajedno sa Dijanom Živković, Mirjanom Bajić, Senkom Čolić, Vanjom Jovanović, Anom Ilić i Jelenom Banjanac moći ćete da razgovarate o problemima sa kojima se UX dizajneri svakodnevno susreću.

Događaj je besplatan, ali su mesta ograničena, pa svoje prisustvo možete potvrditi ako popunite formular.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška