Radionica za razvijanje WordPress tema #2

Radionica za razvijanje WordPress tema #2

Na drugoj WordPress radionici, koja će biti održana 29. septembra sa početkom u 11 časova u novosadskom Startit Centru, započeće se razvoj samostalne WordPress teme sa akcentom na podrazumevane šablone i osnovnu petlju.

Prva radionica je bila posvećena upoznavanju sa anatomijom WordPress instalacije i teme, a više o tome možete pogledati ovde. Kod sa prve radionice je dostupan i na Github-u.

Minimalno očekivano predznanje je frontend developer ili PHP junior developer. Potrebno je poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Oni koji su bili u prošlom terminu nastavljaju na istoj instalaciji. Naravno, moguće je pratiti radionicu i bez računara, kompletan kod će biti objavljen na Github-u i svima dostupan. Više detalja možete pronaći ovde.

Predavač je Milana Cap koja se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu.

Učešće na ovoj WorldPress radionici je besplatno, ali je ograničen broj polaznika, pa je prijava na ovom linku neophodna.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija