Radionica za razvijanje WordPress tema #2
Dešavanja

Radionica za razvijanje WordPress tema #2

Subota, 29.09.2018 u 11h

Na drugoj WordPress radionici, koja će biti održana 29. septembra sa početkom u 11 časova u novosadskom Startit Centru, započeće se razvoj samostalne WordPress teme sa akcentom na podrazumevane šablone i osnovnu petlju.

Prva radionica je bila posvećena upoznavanju sa anatomijom WordPress instalacije i teme, a više o tome možete pogledati ovde. Kod sa prve radionice je dostupan i na Github-u.

Minimalno očekivano predznanje je frontend developer ili PHP junior developer. Potrebno je poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Oni koji su bili u prošlom terminu nastavljaju na istoj instalaciji. Naravno, moguće je pratiti radionicu i bez računara, kompletan kod će biti objavljen na Github-u i svima dostupan. Više detalja možete pronaći ovde.

Predavač je Milana Cap koja se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu.

Učešće na ovoj WorldPress radionici je besplatno, ali je ograničen broj polaznika, pa je prijava na ovom linku neophodna.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška