Radionice pravljenja aplikacija za Android i kreiranja veb sajtova
Dešavanja

Radionice pravljenja aplikacija za Android i kreiranja veb sajtova

Ponedeljak, 21.10.2019 u 18h

U ponedeljak, 21. oktobra, sa početkom od 18 časova u Startit Centru Šabac će biti održana besplatna radionica pravljenja aplikacija za Android, a u sredu, 23. oktobra, takođe od 18 časova još jedna besplatna radionica pravljenja veb sajtova na Wix platformi.

Prva radionica namenjena je osnovcima koji idu u peti ili šesti razred, a druga osnovcima koji pohađaju šesti ili sedmi razred, a koji bi voleli da se oprobaju u ovom „zanatu” i steknu nova znanja kroz praktičan rad.

Svako dete koje pokazuje kreativnost, radoznalost i sklonosti ka tehnologiji, uživaće u ovim radionicama. Učenje se zasniva na igri i zanimljivim primerima, dok se ujedno neguju i razvijaju neke od najznačajnijih veština budućnosti.

Predavač je Todor Cvetanović je svoje prve korake u svetu digitalnih tehnologija napravio upravo na Garage Lab radionicama iz oblasti robotike i IoT-a. Nakon stručnog usavršavanja u Francuskoj, dolazi u Garage Lab da prenese svoja znanja, gde je već više od godinu dana koordinator za hardversku edukaciju zadužen za edukativne programe.

Za učešće na ovoj radionici nije neophodno nikakvo predznanje, a potrebno je da deca ponesu sopstveni laptop na kom će raditi uz nadzor stručnog tima.

Prijave za radionicu pravljenja Android aplikacije za decu koja idu u peti ili šesti razred su ovde, a za radionicu pravljenja veb sajtova na Wix platformi za decu koja idu u sedmi ili osmi razred su ovde.

Ove radionice organizuje Udruženje BEUM iz Beograda kroz projekat „Digitalni zamak”. Projekat „Digitalni zamak” je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška