image-slide2
Dešavanja

Rails Girls #2 Novi Sad

Druga Rails Girls Novi Sad radionica održaće se 13. i 14. juna u Coworking prostoru u Novom Sadu (Pionirska 4), kao i u prostorijama CK13 Omladinskog centra (Vojvode Bojovića 13).

Nakon uspešno realizovanih Rails Girls radionica u Beogradu, u januaru ove godine održana je i prva radionica u Novom Sadu. Tokom dvodnevne radionice devojke su imale priliku da se upoznaju sa prvim koracima u pravljenju veb aplikacija. Zbog velike zainteresovanosti, u junu se održava i druga novosadska Rails Girls radionica.

Šta je Rails Girls Novi Sad?

Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju veb-a. Ruby on Rails je platforma uz pomoć koje se veb aplikacije mogu brzo razvijati, a zasnovana je na programskom jeziku Ruby.

Za učestvovanje na ovoj radionici nije neophodno predznanje, već samo jaka želja za učenjem, a sve to u prijateljskom okruženju, u malim grupama, potpuno besplatno i u  pozitivnoj volonterskoj atmosferi.

Prijave za Rails Girls radionicu možete popuniti na sledećem linku. Prijave će trajati do 1. juna, a o rezultatima selekcije bićete obaveštene do 10. juna.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška