Rails Girls 4
Dešavanja

Rails Girls 4

Subota, 25.06.2016

Rails Girls vas upoznaju sa prvim koracima pravljenja web aplikacija! Rails Girls Novi Sad radionica će se održati 25. i 26. juna 2016. godine u Coworking prostoru Pionirska Pionirska broj 4 (pored Studija M), kao i u prostorijama firme Rendered Text (Svetozara Miletića 10).

Tokom dvodnevne radionice imaćete priliku da se upoznate sa prvim koracima pravljenja web aplikacija. Nije neophodno imati predznanje, potreban je samo laptop, interesovanje i želja da se malo slobodnog vremena odvoji na neformalno učenje početnog nivoa programiranja. I sve to u prijateljskom okruženju u malim grupama, potpuno besplatno i u pozitivnoj volonterskoj atmosferi.

U Novom Sadu su do sada uspešno održane tri Rails Girls radionice u januarujunu i decembru 2015. godine. Na sledećem linku možete pogledati kako je izgledala prethodna Rails Girls NS radionica.

Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju web-a. Ruby on Rails je platforma uz pomoć koje se web aplikacije mogu brzo razvijati, a zasnovana je na programskom jeziku Ruby.

Prijave traju još danas, a organizatorke će vas 21. juna e-mail-om obavestiti o tome da li ste primljeni na četvrtu novosadsku Rails Girls radionicu.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


2 komentara

 1. Dunja
  Dunja jun 16, 2016 u 16:23 · Odgovori

  Da li će biti sličnih radionica i u Beogradu?

  • HelloWorld.rs jun 21, 2016 u 09:25 · Odgovori

   Draga Dunja,


   Organizacija Rails Girls organizuje radionice i u Beogradu. Najave njihovih dešavanja možeš da pratiš na zvaničnom sajtu ili na njihovoj Facebook stranici.


   Pozdrav! :)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška