image-slide2
Dešavanja

Rails Girls Beograd - summer edition

Subota, 23.06.2018

Zanima te tehnologija, programiranje, učenje novih programskih jezika i framework-a? Kako da napraviš svoj sajt ili aplikaciju ili znaš nekoga ko bi to želeo da nauči? Uključi se i iskoristi priliku da se upoznaš sa osnovama veb programiranja. 

RGB radionica, izdanje namenjeno svim ženama održaće se 23. i 24. juna  u ICT Hub-u.

Radionica je koncipirana tako da tokom dva dana učesnice rade sa mentorima i mentorkama u malim grupa, gde uz njihovu pomoć uče da prave jednostavnu aplikaciju. Reč je o dvodnevnoj besplatnoj radionici gde devojke i žene imaju priliku da se približe veb programiranju koristeći Ruby on Rails tehnologiju.

Ovo nije kurs nakon kojeg ćete naučiti da programirate, ako to do sad niste znale. Ovo je prilika da iskusite nešto novo, vidite da li vas ovako nešto privlači i kako se snalazite u tome, prilika da se upoznate sa novim programskim jezikom, napravite sopstvenu jednostavnu aplikaciju... Brojne su mogućnosti, a kako ćete ih iskoristiti zavisi od vas.

Kapacitet radionice je ograničen, a svoju prijavu možete poslati do 17. juna.

Rails Girls Beograd je deo globalne Rails Girls zajednice i predstavlja dvodnevnu radionicu koja će ti omogućiti da se upoznaš sa osnovama veb programiranja koristeći programski jezik Ruby. Ruby on Rails, ili skraćeno Rails, je otvorena platforma za brz razvoj veb aplikacija bazirana na Ruby programskom jeziku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija