image-slide2
Dešavanja

Rails Girls besplatna radionica programiranja u Nišu

Subota, 11.03.2017

Posle niza uspešnih radionica održanih u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu, Rails Girls zajednica dolazi u Niš! U Deli prostoru će se 11. i 12. marta održati prve besplatne radionice programiranja namenjene devojkama.

Rails Girls je internacionalna volonterska inicijativa koja za cilj ima da približi devojkama programiranje, kroz jednostavne radionice namenjene svim ženama, bez obzira na prethodno iskustvo u programiranju. Sve što učesnice treba da ponesu na radionicu jesu radoznalost, dobro raspoloženje i laptop.

Očekuje vas učenje uz pomoć mentora koji će sa vama raditi na platformi Ruby on Rails,  zasnovanoj na popularnom i jednostavnom programskom jeziku Ruby. Naučićete osnove veb programiranja i dobiti alat kojim ćete u budućnosti moći da realizujete svoje ideje i stvorite nove poslovne mogućnosti. Dođite da biste se uverile da programiranje ne mora da bude mnogo teško i da itekako može biti zabavno!

Prijave

Prijave su otvorene do 4. marta, a možete se prijaviti putem linka https://goo.gl/wx2iTa

Otvoren je poziv i za mentore i sponzore koji bi želeli da pomognu da se radionica održi u što većem obimu. Kontakt: railsgirlsnis@gmail.com

Za više informacija pratite sajt  Rails Girls Niš http://railsgirls.com/nis

kao i fejsbuk grupu Rails Girls Niš https://www.facebook.com/railsgirlsnis/


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija