image-slide2
Dešavanja

Rails Girls Novi Sad 3

Subota, 05.12.2015

Do sada su u Novom Sadu održane dve Rails Girls radionice, a 5. i 6. decembra ove fantastične devojke, usled ogromnog interesovanja, organizuju i treću. Radionica će se održati u Coworking prostoru Pionirska (Pionirska 4, Novi Sad) i prostorijama kompanije Rendered Text (Svetozara Miletića 10).

Tokom dvodnevne radionice imaćete priliku da se upoznate sa prvim koracima pravljenja web aplikacija. Za učešće na radionici nije neophodno imati predznanje, potreban je samo laptop, zainteresovanost i želja da se malo slobodnog vremena odvoji na neformalno učenje početnog nivoa programiranja. I sve to u prijateljskom okruženju u malim grupama, potpuno besplatno i u pozitivnoj volonterskoj atmosferi.

Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju web-a. Ruby on Rails je platforma uz pomoć koje se web aplikacije mogu brzo razvijati, a zasnovana je na programskom jeziku Ruby.

Ovako je izgledala prethodna Rails Girls NS radionica:

Za radionicu se možete prijaviti na zvaničnom sajtu događaja. Prijave za radionicu će biti otvorene do 22. novembra. Organizatorke će vas 2. decembra obavestiti putem email-a o tome  ko će učestvovati na trećoj novosadskoj Rails Girls radionici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija