Različite karijerne putanje u IT-u

Različite karijerne putanje u IT-u

U Startit Centru Beograd će 17. marta u 18h  biti održano predavanje na temu karijernog ravoja u oblasti IT-a.

Moderator na ovom predavanju je Danica Cvetanović, iskusni Java Developer koja trenutno radi i živi na Kipru. Svoju karijeru nije započela kao programer. Od testera, preko business analyst-a i posle uspešnog završenog najvećeg projekta za tadašnju aplikaciju, kao nagradu od šefa je tražila da se isključivo bavi programiranjem, kao njenu prvu i najveću ljubav. Upravo iz tog razloga Danica će govoriti  o načinima kako se razvijala njena karijera, kako izgleda prelazak sa jedne pozicije na drugu i kako prepoznati potencijal u zaposlenima.

Učesnici će tokom predavanja moći da dobiju odgovore na neke od sledećih pitanja:
  • Kako rešiti problem pronalaska novih stručnih ljudi sa promenom pozicije postojećih zaposlenih i zašto i za koga je to dobro?
  • Kako iskoristiti talente koja su možda neiskorišćeni vašim trenutnim poslom?
  • Koje se sve različite putanje u karijeri mogu imati i kako o tome pričati sa nadređenima?
  • Šta se gubi sa tradicionalnim napredovanjem na medior i senior nivo, a šta se dobija sa potpunom promenom pozicije i zašto je prethodna pozicija krucijalna, a ne godine iskustva?

Tokom predavanja biće dati različiti primeri promena pozicija, kao na primer kako od tehničke/klijentske podrške do lidera test tima ili od programera do CEO-a, i još mnoge realne primere.

Takođe, redavač i učesnici će diskutovati o tome kako pričati o ovim temama sa nadređenima, kako motivisati članove tima da promene pozicije ako lideri vide potencijal u njima, kao i treba li ili ne treba davati povišicu prilikom ovakve promene pozicije.

Predavanje je namenjeno ljudima iz oblasti HR-a, Team Lead-ovima, i svim ljudima u IT-u koji žele ili koji su već menjali pozicije, ali takođe predavanje je namenjeno i studentima tehnoloških fakulteta kao uvid u sve pozicije koje ih čekaju u budućnosti.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je potrebno prijaviti se putem linka.

(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 4)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija