image-slide2
Dešavanja

Razvojni put IT osobe i kako doći do posla bez CV-a?

Četvrtak, 07.02.2019 u 18:00

Meetup o svim putevima jedne IT osobe do pravog posla, održaće se u subotičkom Infostud Hub-u/Startit Centru, 07. februara sa početkom od 18 časova.

Ovog četvrtka, predavač Nemanja Čedomirović, će dati neke savete u kom smeru treba da se kreće jedna IT osoba i kako da zna da je na pravom putu. Nemanja je i samostalno, ali i u saradnji sa kolegama, pokrenuo nekoliko IT zajednica u Srbiji.

Suosnivač je GrowIT konferencije, a ranije je radio kao projektni menadžer pri PHP organizaciji, gde se između ostalog bavio organizacijom popularne PHP konferencije. Dovoljno je dugo u svetu IT-ja da zna kako on izgleda i iz ugla tehnologije, ali i iz ugla biznisa. Pre nekoliko godina se upoznao sa Agile metodologijom. Bio je zapanjen kako jedan tim može raditi transparentno i samoorganizovano. Tu filozofiju pokušava da usvoji u ličnom, ali i u profesionalnom životu.

Trudi se da promoviše zdrav način vođenja projekata, kroz agilnu kulturu, veruje da jedan tim može da radi uspešno bez menadžera i šefova. Pokušava da kroz predavanja, radionice, mentorstva, pomogne budućim kolegama koji žele da udju u svet IT-ja na što bezbolniji način. Nemanja će takođe otkriti šta je kontinualno učenje, koliko je ono bitno i kako može da pomogne pri pronalasku prvog posla čak i bez prethodnog iskustva.

Prisustvo na meetup-u je besplatno, uz neophodnu prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija