Scala meetup u Novom Sadu

Scala meetup u Novom Sadu

U četvrtak 15. decembra, sa početkom u 19 časova, održaće se Scala meetup u Startit Centru Novi Sad, koji je ovog puta Tijanina i Mirkova stanica na njihovom road trip-u! :)

Tijana i Mirko su krenuli na road trip, a njihova stanica u decembru biće Startit Centar u Novom Sadu, za koji su najavili dva predavanja.

Mirko Francuski, radi kao Scala Developer u Bakson/Ticketmaster-u, i uvešće vas u priču šta je Scala i gde se koristi, kao i u priču o Functional programming i Lambda calculus. Čućete 3 različita pristupa od 3 različita predavača na 3 različita jezika –  Scala, JavaScript, Java.

Tijana Dojčinović  je takođe Scala Developer, ona će svoje izlaganje usmeriti na Scala implicits. Naučićete šta su implicits i kako da ih zaobiđete, odnosno ne koristite; Kako se oni koriste u bibliotekama; Zašto su tako moćno sredstvo i kako možete ući u ‘implicits hell` sa nekim zloupotrebama. Ona će se potruditi da vam sve ovo približi kroz preimere dobre prakse, a kako kaže pojedini će biti veoma egzotični. :)

Prijave

Prisustvo na predavanju je besplatno. Potrebno je da potvrdite svoje prisustvo na meetup-u ovde.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Uspešno
Neuspešno urađena operacija