image-slide2
Dešavanja

Sedamnaesti Unity Meetup: PBR

Ponedeljak, 19.09.2016 u 19:00

Jeste li uspeli da se odmorite? Da obiđete nešto sveta, prošetate nekim primorjem ili makar hladne glave procunjate rodnim gradom? Naš odmor (bilo njega stvarno ili ne) jeste značio i sada nešto svežiji možemo da nastavimo dalje sa susretima!

Ovoga meseca, ponovo udaramo intenzivno po tehničkim temama. S obzirom da ste do sada veoma dobro reagovali na njih, uprkos njihovoj složenosti, odlučili smo da se pozabavimo tehničko-tehnološkim i kreativnim svojstvima physics based rendering-a, odnosno PBR-om.

Zahvaljujući drugarskom raspoloženju dvojice momaka, kojih ćete se setiti sa prethodnih susreta, proći ćemo kroz fenomenologiju PBR-a kroz teorijsko-diskusioni i praktično-pokazni format.
Za predstojeće kvalitetno obraćanje okrivljujemo Vladimira Perića, R&D Tech Lead iz Eipix Entertainment-a i Nikolu Damjanova, Lead Technical Artist-a iz Nordeusa.

Vladimir će nastojati da razjasni pojedinosti oko osnova PBR-a i njegovih primena, PBR šejdera, oko maksimalnog iskorišćavanja PBR-a na različitim platformama, oko razlika u roughness-glossiness-smoothness podešavanjima.
Nakon Vladimirovog elaborata, i uobičajene naše pauze, Nikola će u realnom vremenu na primeru jednog gejm-aseta prikazati kako to sve funkcioniše u praksi.
Zvuči kao dobra ideja?

Do tada, prijavite se za poziv u naš Slek tim preko: http://goo.gl/forms/9jvsYjiMyScbWaqT2 i ne zaboravite da se odazovete (RSVP) za ovaj susret!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija