image-slide2
Dešavanja

Šesnaesti Unity Meetup: WebGL i Unity

Petak, 22.07.2016 u 19:00

Šesnaesti Unity Meetup održaće se u petak, 22. jula u 19 časova u ICT Hub-u.

Šta je Web GL, kako se portuju igre, da li su potrebni dodatni plaginovi i kako to rade u Nordeusu govoriće gosti Žarko Petrović i Tomislav Rakić.

Žarko je u Nordeusu pet godina. Radio je na igri "Top Eleven" za Android, Top Eleven 2015, na prototipovanju i pretprodukciji drugih igara.

žarko

Tomislav radi u Nordeusu četiri i po godine. Razvoj Top Eleven-a obavljao je na Flash i WebGL platformama, a radio je na prototipovanju i pretprodukciji drugih igara. Trenutno radi u samom Unity endžinu.

tomislav

Pored ovog izlaganja (o portovanju Top Eleven-a na WebGL), pričaće i o tome kako koriste Unity u poslu, te kako ga prilagođavaju za Top Eleven i druge igre na kojima rade. Pokazaće konkretna rešenja za probleme na koje su nailazili tokom pravljenja igara.

Nakon ovog susreta druženje se, po običaju, nastavlja na Silicon Drinkabout Belgrade. Pratite ih nahttp://www.meetup.com/Silicon-Drinkabout-Belgrade-casual-weekly-startup-meetups/ ili https://www.facebook.com/SiliconDrinkaboutBelgrade/ i odazovite se kada objave događaj (RSVP).


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija