Siggraph 2019 - konferencija posvećena kompjuterskoj grafici
Dešavanja

Siggraph 2019 - konferencija posvećena kompjuterskoj grafici

Sreda, 31.07.2019 u 18:00

U sredu, 31. jula, sa početkom u 18:00 časova, u Startit Centru Vršac, održaće se meetup gde će se publici predstaviti CTO Nira.app-a Dario Manesku. Nira.app je jedan od 10 projekata u svetu koji su izabrani da na Siggraph 2019 imaju live demo i prezentaciju i okviru Real-time Live! kategorije. 

U početnom delu meetup-a učesnici će pogledati snimak prezentacije i live demoa sa konferencije Siggraph 2019, koja se održava u Los Anđelesu od 28. jula do 1. avgusta. Siggraph važi za najrelevantniju konferenciju u svetu u oblasti kompjuterske grafike i svake godine je poseti više hiljada profesionalaca iz industrije.

Live demo projekta će pokazati kako korisnici mogu da pregledaju i kolaboriraju na ekstremno velikim 3D modelima u realnom vremenu na bilo kom uređaju, čak i mobilnim uređajima male snage.

Dario Manesku je programer kompjuterske grafike i game engine-a sa dugogodišnjim iskustvom u građenju rešenja u domenu real-time komjuterske grafike. Pored sopstvenih projekata na github-u doprineo je razvoju i drugih open-source projekata.

U drugom delu predavanja Dario će posetiocima ispričati kako je došlo do saradnje sa suosnivačima iz Sjedinjenih Američkih Država, koji su put prešli do prezentacije na Sigraph 2019 i koji su im planovi za budućnost.

Prisustvo na predavanju je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška