image-slide2
Dešavanja

SOLIDay 2015

Subota, 30.05.2015 u 09:00

Konferencija SOLIDay održaće se 30. maja  u konferencijskoj sali hale 4 Beogradskog sajma, od 9 do 19 časova, u organizaciji udruženja PHP Srbija.

SOLIDay je specifična konferencija jer je prva tog tipa kod nas, a biće fokusirana isključivo na principe objektno orijentisanog programiranja, arhitekturu softvera, dizajn pattern-e i najbolje prakse u programiranju.

Posetioci konferencije će biti u prilici da prisustvuju predavanjima inostranih stručnjaka i profesionalaca, a poznat je i kompletan spisak predavača i rasporeda predavanja koji možete da pogledate na zvaničnom sajtu događaja.

Udruženje PHP Srbija čine kreativni pojedinci koji su zaljubljeni u razvoj softvera i tehnologiju. Većina njih razvija softver, mnogi se bave dizajnom, a usput se i druže i organizuju dešavanja poput SOLIDay-a. Ovo udruženje oformljeno je kada su shvatili da u Srbiji fali jedinstvena platforma oko koje će se zaljubljenici u PHP tehnologiju okupljati, razmenjivati mišljenja, novostečena znanja i jedni drugima pomagati. Okupili su stručnjake i afirmisane PHP inženjere, dizajnere, arhitekte softvera i konsultante, u cilju rešavanja tekućih problema i pozitivne afirmacije PHP kao aktivne i moderne tehnologije, koja će zasigurno još dugo pokretati velike web aplikacije širom sveta.

Velike zasluge za održavanje SOLIDay konferencije imaju i njeni sponzori, među kojima je i Helloworld.rs, kao njen srebrni sponzor.

Karte za SOLIDay puštene su u prodaju, a savetujemo vam da ih kupite što pre, zbog ograničenog broja mesta. To možete učiniti na  zvaničnom sajtu konferencije.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija