image-slide2
Dešavanja

Šta nam to novo Google donosi na I/O konferenciji krajem meseca?

Četvrtak, 28.05.2015

Godišnja Google I/O developer konferencija održaće se 28. i 29. maja u Moscone centru u San Francisku.

Iako se Android Lollipop nalazi na tek 10 odsto uređaja, na ovogodišnjoj konferenciji se očekuje da će Google predstaviti narednu verziju ANDROIDAndroid operativnog sistema, ali i više funkcija koje ova platforma donosi. Naime, radi se o Android M projektu (neki kažu da je M od Muffin), za koji se navodi da će doneti bolju kontrolu nad aplikacijama koje se instaliraju na uređaje i više poslovnih opcija. The Verge ističe da novi Android M, između ostalog, donosi i veću kontrolu privatnosti, unapređena obaveštenja i bolje glasovne komande. Još uvek nje poznato da li će nove sigurnosne funkcije biti dostupne samo za Android M operativni sistem ili će se proširiti i na druge verzije.

Snimak prošlogodišnje konferencije možete pogledati ovde:

Google I/O dešavanje okuplja najbolje svetske Android developere i predstavlja „najbolje od najboljeg“ što sledi na Android polju. Ovo je veliki geek događaj, ali je koristan svima, jer daje prve naznake onoga šta nas očekuje na našim smart telefonima u mesecima koji predstoje. Svaka Google I/O konferencija donosi mnoštvo noviteta, pa je tako na prošlogodišnjoj konferenciji, podsetićemo, Google predstavio Android 5.0 Lolllipop, Android Wear, Android Auto, Android TV, Android One itd.

Aplikacija Google I/O 2015 je dostupna u Google Play Store-u, a možete da je preuzmete na sledećem linku. Raspored predavanja za oba dana možete pogledati na zvaničnom sajtu konferencije.

Google I/O 2015 možete gledati na ovom linku ili direktno sa našeg sajta


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija