image-slide2
Dešavanja

Startit Meetup u Novom Sadu

Utorak, 17.03.2015 u 18:00

Startit Meetup u Novom Sadu održaće se 17. marta u 18 časova u novootvorenom KC Utopia (Svetozara Miletića 43, Novi Sad). 

Startit Meetup, 21. po redu, ovaj put se organizuje u Novom Sadu, a predavači na ovom događaju biće uspešni domaći preduzetnici Marko Anastasov (Rendered Text i Semaphore), Sava Marinković (mySkin) i Rade Joksimović (Loyalis). Neke od tema biće menjanje strategije biznisa, razvijanje inovativnih poslovnih planova, kao i mnoge druge preduzetničke tematike.

Marko Anastasov je jedan od osnivača Rendered Text-a iz Novog Sada koji stoji iza Semaphore-a, i podeliće detalje o sopstvenom iskustvu prebacivanja sa uslužnog biznisa na razvoj proizvoda, koje to izazove sa sobom nosi, koje su prednosti, a koji nedostaci i kako ih ovaj novosadski tim rešava.

Sava Marinković, Amerikanac srpskog porekla, je osnivač kompanija mySkin i TeleSkin koje vodi iz Beograda.

Obe firme kreiraju proizvode koji na osnovu nanotehnologije skeniraju kožu i obezbeđuju dijagnozu i savete. Proizvodi koje razvija pokrivaju kako inovaciju u svetu kozmetike i lične nege, tako i u zdravstvu, s obzirom da omogućavaju i ranu dijagnozu kancera kože, melanoma i drugih sličnih oboljenja. Sava će u Novom Sadu pričati o tome kako izgleda graditi konzumerske proizvode zasnovane na primenjenoj nauci, te o tome šta je sve video i uopšte koja je situacija u Kini, konkretno Šenženu, u ovoj grani biznisa.

Rade Joksimović je preduzetnik koji je svoj prethodni biznis izgradio i prodao za 18 meseci, a sa novim projektom Loyalis podigao je već 100.000€ investicije. Na ovom Meetup-u Rade će pričati o pivotu iz EarnCoupona u Loyalis, lekcijama koje je naučio kroz oba biznisa i prednostima i nedostacima razvoja uz i bez investicije.

Učešće na Startit Meetup-u je besplatno, ali je potrebno da svoje prisustvo prijavite na sledećem linku.


Kompanija Rendered Text trenutno ima oglase za pozicije Web Developer, Softver Inženjer, Lead Softver Inženjer proizvoda za Semaphore a kompanija mySkin traži kadidate za poziciju Embedded Software Developer te ukoliko se pronalazite na nekoj od navedenih pozicija prijavite se!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija