Startit Meetup u Novom Sadu

Startit Meetup u Novom Sadu

Startit Meetup u Novom Sadu održaće se 17. marta u 18 časova u novootvorenom KC Utopia (Svetozara Miletića 43, Novi Sad). 

Startit Meetup, 21. po redu, ovaj put se organizuje u Novom Sadu, a predavači na ovom događaju biće uspešni domaći preduzetnici Marko Anastasov (Rendered Text i Semaphore), Sava Marinković (mySkin) i Rade Joksimović (Loyalis). Neke od tema biće menjanje strategije biznisa, razvijanje inovativnih poslovnih planova, kao i mnoge druge preduzetničke tematike.

Marko Anastasov je jedan od osnivača Rendered Text-a iz Novog Sada koji stoji iza Semaphore-a, i podeliće detalje o sopstvenom iskustvu prebacivanja sa uslužnog biznisa na razvoj proizvoda, koje to izazove sa sobom nosi, koje su prednosti, a koji nedostaci i kako ih ovaj novosadski tim rešava.

Sava Marinković, Amerikanac srpskog porekla, je osnivač kompanija mySkin i TeleSkin koje vodi iz Beograda.

Obe firme kreiraju proizvode koji na osnovu nanotehnologije skeniraju kožu i obezbeđuju dijagnozu i savete. Proizvodi koje razvija pokrivaju kako inovaciju u svetu kozmetike i lične nege, tako i u zdravstvu, s obzirom da omogućavaju i ranu dijagnozu kancera kože, melanoma i drugih sličnih oboljenja. Sava će u Novom Sadu pričati o tome kako izgleda graditi konzumerske proizvode zasnovane na primenjenoj nauci, te o tome šta je sve video i uopšte koja je situacija u Kini, konkretno Šenženu, u ovoj grani biznisa.

Rade Joksimović je preduzetnik koji je svoj prethodni biznis izgradio i prodao za 18 meseci, a sa novim projektom Loyalis podigao je već 100.000€ investicije. Na ovom Meetup-u Rade će pričati o pivotu iz EarnCoupona u Loyalis, lekcijama koje je naučio kroz oba biznisa i prednostima i nedostacima razvoja uz i bez investicije.

Učešće na Startit Meetup-u je besplatno, ali je potrebno da svoje prisustvo prijavite na sledećem linku.


Kompanija Rendered Text trenutno ima oglase za pozicije Web Developer, Softver Inženjer, Lead Softver Inženjer proizvoda za Semaphore a kompanija mySkin traži kadidate za poziciju Embedded Software Developer te ukoliko se pronalazite na nekoj od navedenih pozicija prijavite se!

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija