Startitova Kickstarter kampanja i ti :)

Startitova Kickstarter kampanja i ti :)

Ovog vikenda (22. avgust), u 12 časova na Kalemegdanu (kod Karlove kapije) organizacija SEE ICT će lansirati ambicioznu Kickstarter kampanju za izgradnju Startit centra. Ovom prilikom organizovano je druženje, upoznavanje i snimanje zajedničkog videa, kako bi se predstavila veličina zajednice. Ovaj centar biće mesto okupljanja i daljeg razvoja domaće IT scene, a namenjen je svim IT organizacijama i pojedincima sa dobrim idejama i inicijativama.

SEE ICT je neprofitna organizacija osnovana 2010. u Beogradu sa misijom stvaranja podsticajnog okruženja za razvoj startap zajednice i kulture u Srbiji. Pružamo podršku kompanijama, organizacijama i pojedincima koji novim tehnologijama unapređuju svet. SEE ICT pruža znanja, kontakte i prilike mladima za kreiranje inovativnih, održivih preduzetničkih poduhvata zasnovanih na visokim tehnologijama, sa šansom za globalni uspeh.

Ipak, Startit centar nije primarni cilj ove kampanje, već je namera da se ovom kampanjom na najbolji mogući način široj svetskoj IT zajednici predstave talenat, potencijali i uspesi naših programera, dizajnera i preduzetnika. Na ovaj način otvara se mogućnost afirmacije sprskih profesionalaca na globalnom tržištu.

Do sada nijedan projekat iz Srbije nije dobio značajno finansiranje preko ove crowdfunding platforme, a želja ekipe koja organizuje ovo dešavanje je upravo da to promene i pokrenu talas dobre energije i inicijative, jer u Srbiji zasigurno postoji mnogo kvalitetnih projekata koji to zaslužuju.

Svi su dobrodošli i svako može da doprinese razvoju ove akcije :)

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija