image-slide2
Dešavanja

Startitova Kickstarter kampanja i ti :)

Subota, 22.08.2015 u 12:00

Ovog vikenda (22. avgust), u 12 časova na Kalemegdanu (kod Karlove kapije) organizacija SEE ICT će lansirati ambicioznu Kickstarter kampanju za izgradnju Startit centra. Ovom prilikom organizovano je druženje, upoznavanje i snimanje zajedničkog videa, kako bi se predstavila veličina zajednice. Ovaj centar biće mesto okupljanja i daljeg razvoja domaće IT scene, a namenjen je svim IT organizacijama i pojedincima sa dobrim idejama i inicijativama.

SEE ICT je neprofitna organizacija osnovana 2010. u Beogradu sa misijom stvaranja podsticajnog okruženja za razvoj startap zajednice i kulture u Srbiji. Pružamo podršku kompanijama, organizacijama i pojedincima koji novim tehnologijama unapređuju svet. SEE ICT pruža znanja, kontakte i prilike mladima za kreiranje inovativnih, održivih preduzetničkih poduhvata zasnovanih na visokim tehnologijama, sa šansom za globalni uspeh.

Ipak, Startit centar nije primarni cilj ove kampanje, već je namera da se ovom kampanjom na najbolji mogući način široj svetskoj IT zajednici predstave talenat, potencijali i uspesi naših programera, dizajnera i preduzetnika. Na ovaj način otvara se mogućnost afirmacije sprskih profesionalaca na globalnom tržištu.

Do sada nijedan projekat iz Srbije nije dobio značajno finansiranje preko ove crowdfunding platforme, a želja ekipe koja organizuje ovo dešavanje je upravo da to promene i pokrenu talas dobre energije i inicijative, jer u Srbiji zasigurno postoji mnogo kvalitetnih projekata koji to zaslužuju.

Svi su dobrodošli i svako može da doprinese razvoju ove akcije :)


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška