StartLabs Q&A

StartLabs Q&A

U sredu, 30. septembra, sa početkom u 17:30 časova, u KC Gradu (Braće Krsmanović 4, Beograd) imate priliku da čujete bogata iskustva Dejvida Kadavija i Endija Angelosa, dvojice preduzetnika iz Silicijumske doline, koji će odgovarati na pitanja publike. Ovu interesantnu Q&A sesiju organizuje fond StartLabs.

Dejvid Kadavi je jedan od najuspešnijih autora na Amazonu. Autor je jedne od najprodavanijih knjiga “Design for Hackers: Reverse-Engineering Beauty”, koja je na 18. mestu najprodavanijih naslova na Amazonu. Pre nego što je zaplivao u autorskim vodama, Kadavi je osnovao dizajnerska odeljenja u dva startup-a iz doline, a neko vreme je radio i kao frilenser za oDesk, PBworks i UserVoice. Dejvid će sa našom publikom pričati o tome kako napraviti male pobede unutar tima i izbeći česte dizajnerske greške, kako popraviti sopstveni dizajn i kako minimalizam može raditi za vas.

Endi Angelos će pričati na temu “Shortcuts for people who hate shortcuts”, na kome će prezentovati svoja iskustva stečena u komunikaciji sa stotinama startup-a, koji se često opredeljuju za kraći put te jednostavnije rešenje, a koje im se na kraju može obiti o glavu i prouzrokovati još više posla.

StartLabs je prvi fond i akcelerator osnovan u Srbiji čiji je cilj da investira u tehnološke startup-e iz Srbije i Zapadnog Balkana. Ono što StarLabs čini jedinstvenim je veza sa Silicijumskom dolinom, svetskim centrom tehnološkog preduzetništva.

Organizatori ističu da je prisustvo ovom okupljanju potpuno besplatno. Više informacija o predstojećem događaju možete pronaći na zvaničnoj Meetup stranici.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija