image-slide2
Dešavanja

Startup umrežavanje i Growth Hacking radionica u ICT Hub-u

Ponedeljak, 22.02.2016 u 09:30

U ponedeljak, 22. februara Kanadska ambasada, Kanadsko - srpsko poslovno udruženje (CANSEE) i ICT Hub organizuju jednodnevnu radionicu koja za cilj ima obuku na temu Growth Hacking-a, kao i upoznavanje i povezivanje startapa iz cele Srbije.

Growth Hacking radionica ima za cilj da edukuje preduzetnike koji su započeli razvoj svojih ideja kako da upotrebljavaju ovu vrstu marketinga, koja doprinosi bržem i kvalitetnijem pronalaženju tržišta za proizvod i većoj mogućnosti za jedinstveni proces skaliranja.

U prvom delu obuke detaljno će se pokriti teorijski deo Growth Machine tehnike:

- Definisanje ključnih oblasti i postavljanje ciljeva;
- Istraživanje podataka (Data Mining) i dokumentiranje;
- Brainstorm;
- Određivanje prioriteta;
- Testiranje, implementiranje, analiziranje i sistematizacija;
- Alati.

U drugom delu obuke učesnici će kroz primenu Growth Machine tehnike na projektima učesnika radionice, naučiti jedinstveni proces Growth Hacking-a koji će moći iznova da ponavljaju i optimizuju, dok ne pronađu savršene kanale za dovođenje korisnika.

Obuku će držati Aleksandar Bibovski, trenutno suosnivač KickAssGrowth (kickassgrowth.com), Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i prodaji, i Stefan Lazarević, trenutno suosnivač KickAssGrowth (kickassgrowth.com), Full Stack Growth Hacker sa iskustvom u online marketingu i web developmentu.

Učesnici radionice će imati priliku da se povežu sa Nj.E. Filipom Piningtonom, ambasadorom Kanade u Beogradu, i Goranom Obradovićem, predsednikom CANSEE-ja. Goran Obradović, predsednik Kanadsko-srpskog poslovnog društva (CANSEE) i generalni direktor kompanije „DOMINION VOTING“, ima više od 15 godina iskustva u softverskoj industriji.

Osnivači startapa kojima je prvenstveno namenjena radionica svoju prijavu mogu da naprave putem forme. Broj mesta za učesnike na radionici je ograničen, a prijave su otvorene do 17. februara.

ICT Hub se nalazi u Naučno-tehnološkom parku Beograd, u ulici Veljka Dugoševića 54, II sprat.

Za dodatne informacije možete da pišete na e-adresu: rada.jovic@icthub.rs


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija