Startup Weekend Novi Sad
Dešavanja

Startup Weekend Novi Sad

Petak, 20.03.2015

Drugi po redu Startup Weekend održaće se od 20. do 22. marta u rektoratu novosadskog univerziteta, u organizaciji Poslovnog inkubatora Novi Sad, IDEA Lab-a i DaFED-a.

Učesnici ove manifestacije imaće ukupno 54 sata da uz pomoć kolega i savete mentora i vrhunskih stručnjaka kreiraju inovativne poslovne modele, koje će na kraju događaja predstavljati članovima žirija

StartUp Weekend je globalna mreža lidera entuzijasta i preduzetnika, čija je misija da inspiriše, edukuje i osnaži individue, timove i zajednice. Ovo je prilika za sve developere, dizajnere i preduzetnike da se međusobno povežu, razmene ideje, formiraju timove i počnu sa realizacijom svojih poslovnih ideja.

U žiriju će, između ostalih, biti naši uspešni preduzetnici Ilija Studen, Bogdan Mijović, Siniša Komlenić i Dragan Fabijan. Celokupnu listu sudija i mentora možete videti na stranici prezentacije Startup Weekend-a.

Ovaj događaj predstavlja odličnu priliku za sve mlade preduzetike da osvoje vredne nagrade, ali i da promovišu svoje ideje, čuju stručna mišljenja i korisne savete i pronađu dodatne izvore finansiranja.

Glavne nagrade uključuju: šest meseci usluga Poslovnog inkubatora Novi Sad, učešće na treninzima i obukama u Banja Luci koje se organizuju u okviru IdeaLab projekta, kao i brojne hightech gadgete.

U nedelji pre Startup Weekend-a, Poslovni inkubator Novi Sad organizuje četvorodnevne pripremne treninge za sve učesnike, na kojima će se govoriti o formiranju poslovnog modela i predstavljanju ideja, gde će svi polaznici imati priliku da steknu znanja i veštine potrebne za dobar start u razvoju svog startapa.

Sve dodatne informacije o drugom Startup Weekend-u zainteresovani mogu da pronađu na stranici: http://novisad.startupweekend.org/.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška