Stiže jesenja Ladies of New Business konferencija
Dešavanja

Stiže jesenja Ladies of New Business konferencija

Četvrtak, 05.12.2019 u 18:00

Jesenje izdanje konferencije, na zahtev publike, ponovo će biti namenjeno damama u tehnološkoj industriji, ali i onima koje u taj sektor žele da uđu.

Netokracija će, po drugi put, svoju decembarsku Ladies of New Business konferenciju posvetiti developerkama, ženama koje u IT industriji obavljaju poslove netehničke prirode (HR, marketing, PM…) i onima koje u taj svet tek žele da uđu.

Konferencija će se održati 5. decembra u beogradskom ICT Hub-u (Kralja Milana 10, ulaz iz Devojačkog parka) sa početkom od 18 časova, dok će registracije učesnika početi pola sata pre zvaničnog početka događaja.

O čemu će biti reči ove godine?

Predavači i prisutne dame ovaj put razgovaraće o pomalo nestandardnim zanimanjima u IT-ju (iliti kako je to biti žena koja vodi prodaju u oblasti fintech-a), da li je za vas bolji izbor QA ili development, na šta HR u IT-ju najviše obraća pažnju prilikom procesa selekcije i gde sve grešimo kada pričamo o agilnim metodologijama.

Broj posetilaca je, kao i uvek, ograničen na 130 mesta, pa organizatori savetuju zainteresovane da  na vreme osiguraju svoje mesto!

A nakon konferencije – mentorstvo

Na konferenciji će, po tradiciji, svečano biti najavljen program mentorstva tokom kog će 20 devojaka sa mentorkama iz industrije raditi na razvoju svojih soft veština potrebnih za uspeh u ovoj industriji – na polju programiranja, marketinga, HR-a, prodaje, PM-a i dizajna.

Nova generacija mentorskog programa startuje u januaru i trajaće do marta – do prolećnog izdanja konferencije. Program će, kao i uvek, biti otvoren za sve žene i devojke (bez obzira na godine) koje žele da rade na usavršavanju sebe i svojih veština neophodnih za rad u ovoj rastućoj IT industriji.

Takođe, Netokracija će u toku januara i februara organizovati i specijalna okupljanja mentorki i mentorina tokom kojih će mentorisane devojke moći da čuju detalje u vezi IT industrije i samim tim sebe bolje pozicioniraju u istoj. Prijave za program biće otvorene nakon konferencije, a više reči o samom mentorstvu biće upravo na konferenciji – stoga ukoliko do sada nisi potvrdila svoje prisustvo, to možeš uraditi putem formulara.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška