Sutra počinje Nova Energija

Sutra počinje Nova Energija

Na Kopaoniku su u toku poslednje pripreme za regionalnu konferenciju “Nova Energija”, čiji program počinje sutra, 30. aprila, u MK Mountain Resortu i traje do 3. maja.

Svi učesnici konferencije imaće priliku da čuju više o poslovanju na internetu i ekonomiji znanja, a pored bogatog edukativnog dela organizatori su pripremili i brojne sportske i zabavne aktivnosti koje će upotpuniti boravak na konferenciji.

Organizatori “Nove Energije” kažu da je cilj konferencije da okupi veliki broj Internet preduzetnika, predstavnike vladinih i nevladinih organizacije, privredne i sve relevantne marketing i PR agencije, te predstavnike različitih medija i blogere, koji će kroz predavanja, panele i radionice ukazati koji je put u bogato informaciono društvo. Centralne teme konferencije biće internet biznis, elektronska uprava, veb mediji, PayPal i ostali platni sistemi, internet marketing i promocija, društvene mreže, kao i sve što obuhvata ekonomiju znanja.

Za sve koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto na konferenciji biće obezbeđen live streaming sa određenih događaja, a DunavNet je priredio i android aplikaciju sa svim informacijama o programu i učesnicima.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na Facebook stranici, kao i na zvaničnom sajtu konferencije.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija