image-slide2
Dešavanja

Švajcarska softverska kompanija Netcetera i ICT Hub pozivaju domaće osnivače startapa na upoznavanje

Utorak, 23.02.2016 u 11:00

U utorak, 23. februara od 11 časova ICT Hub će ugostiti Darka Butinu, izvršnog direktora za investicije kompanije Netcetera. Vodeća švajcarska softverska kompanija Netcetera u potrazi je za perspektivnim startap kompanijama iz Srbije.

Plan kompanije je da realizuje do pet investicija do 200.000 eura u toku 2016. godine i da nastavi sa sličnom dinamikom investiranja tokom narednih nekoliko godina. Startapi mogu da očekuju ne samo finansijsku podršku, već i druge resurse, kao što su stručnost i pristup tržištu, koje kompanije kakva je Netcetera mogu da ponude.

Netcetera je nesumnjivi lider na tržištu finansijskih tehnologija u Švajcarskoj i susednim zemljama, koji pruža softverska rešenja i za razne druge industrije. Netcetera takođe ima iskustva sa startap investicijama. Ova kompanija je u proteklom periodu realizovala uspešne investicije u švajcarske startape, kao što su D1 Solutions i Braingroup.

U pojedinačne startape kompanija planira da ulaže do 200.000 eura (od par desetina do 200.000 eura "per case"). Uz to kompanija poseduje i gradi mrežu partnera kako bi mogla da podrži i startape, kojima treba investicija veća od 200.000 eura.

Generalni fokus za investicije su web/sofware-based startapi, a Netcetera kao kompanija je aktivna u sledećim industrijama: fintech, transit tech, connected health, digital enterprise, law enforcement, media and entertainment. Ujedino ovo su primarno interesantne industrije za ulaganja, ali kompanija nije zatvorena za ulaganja i u druge delatnosti poslovanja.

Više informacija o tome šta žele da vide kod domaćih startapa možete pronaći u opisu forme za prijave startapa. Odabrani startapi će biti pozvani na razgovor sa g. Butinom u dogovorenom terminu. Prijave su otvorene do 15. februara.

ICT Hub se nalazi u Naučno-tehnološkom parku Beograd, u ulici Veljka Dugoševića 54, II sprat.

Za dodatne informacije možete se javiti na 011/4118881 ili na sandra.nesic@icthub.rs.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška