23.01.2023. ·
1 min
· [ Vreme: utorak, 31.01.2023. ]

Sve je spremno za Founder Institute Serbia Graduation događaj!

HelloWorld
0
Sve je spremno za Founder Institute Serbia Graduation događaj!

Founder Institute akcelerator program je globalno najznačajniji pre-seed program za startape, a na jesen 2022. godine svoj FI put započeli su inovativni timovi i osnivači kompanija iz Srbije i regiona. Nakon četiri meseca vrednog rada, dinamičnih nedeljnih sesija, saradnje sa iskusnim međunarodnim timom mentora i ogromne posvećenosti razvoju poslovnih prilika, došlo je vreme za slavlje i svečano diplomiranje!

Koliko je program intenzivan i zahtevan pokazuje činjenica da nisu svi uspeli da dođu do samog kraja, ali oni koji jesu zasigurno su stekli značajno znanje i veštine za dalji razvoj svojih kompanija i osvajanje svetskog tržišta.
Očekivanja su bila velika, ali oni su ih ispunili i pridružili se mreži od preko 6 hiljada preduzetnika podržanih od strane Founder Institute-a na globalnom nivou:

  • Stefan Mrvaljević (ACHIVR)
  • Aleksandra Lazović Lønningen (EAT ME UP)
  • Miloš Lukić (CREATIVE BRACKETS)
  • Andrea Mladin (PTA SOLUTIONS)
  • Muhamed Berisha (WALLET GURU)

Graduation događaj rezervisan je za 31. januar u 18 časova, besplatan je za sve zainteresovane i biće održan online. Sve što je potrebno jeste da se prijavite putem linka: https://fi.co/e/315451

Događaj će početi panelom sa sjajnim govornicima – Michael Kosic, Brian M. Pasalich i Aleksandra Lazović Lønningen, potom sledi predstavljanje diplomaca i novih Alumnija, a odvojeno je i vreme za networking i povezivanje sa drugim preduzetnicima i predstavnicima startap ekosistema.

Ispunite link za prijavu, upoznajte timove koji su uspeli da dođu do samog kraja FI programa i saznajte zašto je baš ovaj program provereno najbolji za početak razvoja inovativnih poslovnih prilika!

Oceni tekst

0

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja