Symfony Docs Hack Day
Dešavanja

Symfony Docs Hack Day

Subota, 23.05.2015 u 09:00

Sve ljubitelje Symfony-ja, jednog od PHP framework-ova, sigurno će obradovati vest o održavanju prvog Documentation hack dana 23. maja u 9 časova (po našem vremenu). Zanimljivo je što se dešavanje održava na IRC-u :) Adresa: IRC - #symfony-docs na Freenode-u.

U proteklih nekoliko godina programski jezik PHP se podigao na profesionalniji nivo, zahvaljujući svojim paketima (tzv. PHP framework-ovi), alatima za brži i sigurniji razvoj internet aplikacija.

Prva zvanična verzija Symfony-ja objavljena je 18. oktobra 2005. godine.  Njegova namena je da se gotovi alati iz PHP-a spoje u jedan praktični okvir, kako bi se nastali paket koristio kao jedan kompletan alat. Symfony je sponzorisao SensioLabs, francuska interaktivna agencija za razvoj veb sajtova.

Bilo da si iskusan Symfony veteran ili početnik, čak i ako misliš da ti engleski nije jača strana, pozvan si da se 23. maja pridružiš Symfony druženju.

„Domaćini“ ovog dešavanja biće weaverryanWouterJ xabbuh. Hack day je za svakoga, dobrodošli su i Symfony stručnjaci i novajlije.

Fokus će biti na kreiranju pull zahteva za actionable probleme na GitHub-u, usvajanju postojećih zahteva gde je originalni saradnik prezauzet (to se dešava, bez brige) i re-reading-u određenih dokumenata zarad preciznosti, linkova koji se mogu dodati, lakoće razumevanja i doslednosti.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška