image-slide2
Dešavanja

Tajne Wordpress-a & Značaj građenja IT zajednice

Petak, 22.02.2019 u 19:00

U Startit Centru Vršac ovog petka, 22. februara, održava se WordPress meetup, sa početkom u 19 časova.

Dva predavača na ovom događaju, uvešće vas u tajne, ne samo pravljenja tema, već i njihove distribucije, a saznaćete nešto više i o Webiz konferenciji. Takođe, saznaćete zašto je zajednica toliko bitna za napredak svakog od nas.

Dragan Todorović će pričati o razvoju Creatus WordPress teme i kako vam ona može pomoći u razvoju WordPress web stranica. Takođe, saznaćete šta su multipourpose teme i kako ih možete iskoristiti da što pre završite vaše WordPress projekte. Dragan je web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema. Pored toga što je osnovao Themezly.com i Youjoomla.com, on je lead designer i developer za ove premium themes klubove. Njegovo iskustvo u svetu web developmenta će vam sigurno pomoći u razvoju sopstvenih sajtova.

Vladimir Kovač će kroz priču o Webiz-u, preneti iskustva iz Zrenjanina o značaju građenja IT zajednice, motivaciji i animiranju mladih u jednoj inertnoj ravničarskoj sredini, i rezultatima koji su usledili nepunih sedam godina nakon prve Webiz konferencije. Vladimir je po struci ekonomista i specijalista projektnog menadžmenta. U praksi, entuzijasta, digitalni evanđelista, lokal patriota, i na kraju, ali svakako ne najmanje važno, vršački zet. Kao marketar je 2010. uplovio u svet digitala, dok na projektu Webiz radi od 2013. godine. Samo dve godine kasnije, Webiz od projekta prerasta u životnu pasiju, i postaje posao 24/7. Tokom poslednjih pet godina Webiz je postao najprepoznatljiviji brend kada su u pitanju konferencije i poslovne edukacije na temu IT-a, digitalnog marketinga i poslovne primene interneta. Kako bi dodatno uticao na razvoj IT-a u rodnom gradu Zrenjaninu, sa prijateljima osniva nevladinu organizaciju Webit, sa ciljem promovisanja internet kulture i unapređivanja ICT sektora. Krajem 2016. godine izabran je za Predsednika Izvršnog odbora novoosnovanog Zrenjaninskog ICT klastera. I danas kao član Izvršnog odbora zrenjaninskog ICT klastera aktivno učestvuje u razvoju Zrenjanina kao IT-firendy sredine. Dobitnik prestižne nagrade Kapetan Miša Anastasijević za afirmaciju IKT industrije u Zrenjaninu.

Prisustvo na predavanjima je besplatno uz prijavu putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija