image-slide2
Dešavanja

Tarabica # I.T. Conference Belgrade

Subota, 28.03.2015 u 09:00

Organizacija "Tarabica" najavila je jednodnevnu IT konferenciju, koja će biti održana 28. marta u prostorijama Univerziteta Singidunum (Kumodraška 261, Beograd), sa početkom u 9 časova.

Tarabica je jednodnevna besplatna tehnička konferencija u organizaciji Microsoft zajednice u Srbiji. Sadržaj konferencije je fokusiran na praktična rešenja i teme za sve koji se profesionalno bave programiranjem, implementacijom informacionih sistema, administracijom baza podataka i servera, kao i vođenjem timova i projekata. Cilj je da se učesnicima pored druženja obezbede predavanja i diskusije vrhunskog kvaliteta. Održaće se predavanja iz najrazličitijih oblasti - Windows, .NET, Windows 8 apps, SQL Server, ALM, Exchange, Dynamics, Game Development, SharePoint, Windows Phone Apps, Web…

Predavači će biti IT stručnjaci iz zemlje i inostranstva, od kojih su više od pola Microsoft MVP (Microsoft Most Valuable Professional). Celokupnu listu predavanja i predavača možete pogledati na sledećem linku http://tarabica.msforge.net/Session.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je neophodna registracija na zvaničnom sajtu konferencije: http://tarabica.msforge.net/registration.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija